Hvordan EQ-terapi kan hjelpe deg med å forstå dine følelser og tanker

følelser og tanker med eq terapi

Det er ikke uvanlig å oppleve perioder i livet hvor følelsene og tankene våre føles overveldende og uorganiserte. Enten stresset har bygget seg opp over tid, eller det har vært en plutselig hendelse som har satt ting i perspektiv, kan det være vanskelig å navigere dette på egen hånd. Det er her EQ-terapi kommer inn som en kraftig ressurs for å hjelpe deg med å forstå og håndtere dine indre opplevelser. Ved EQ Jessheim tilbyr vi spesialiserte terapitjenester for å støtte din personlige vekst og emosjonelle utvikling.

Hva er EQ?

Emosjonell intelligens, ofte forkortet som EQ, er evnen til å identifisere, forstå og håndtere egne følelser, så vel som andres. Dette innebærer selvbevissthet, selvregulering, empati og sosiale ferdigheter. I dagens samfunn, hvor mange balanserer mellom krav fra familie, jobb og egen selvutvikling, er høy EQ essensiell for å navigere livets utfordringer.

Hvordan kan EQ-terapi forbedre forholdene dine?

EQ terapi fokuserer på å utvikle din emosjonelle intelligens gjennom terapitimer som er skreddersydd for ditt behov. Anne Wogstad er initiativtaker og grunnlegger av EQ Jessheim. Med bakgrunn fra selv å ha opplevd utbrenthet, bringer Anne en unik forståelse av hvordan man kan finne balanse og styrke etter vanskelige perioder. Hun hjelper pasienter med å revurdere egne sannheter og mønstre, noe som kan frigjøre plass til å leve i øyeblikket og gi større glede i hverdagen.

Gjennom EQ-terapitimer kan du lære å kommunisere dine egne følelser mer effektivt og derved forbedre dine relasjoner. Bedre kommunikasjon fører til større forståelse og nærhet, noe som er grunnleggende for sunne forhold.


Hva innebærer en typisk EQ-terapitime?

En typisk EQ-terapitime hos EQ Jessheim starter med at terapeuten skaper et trygt og støttende miljø hvor du kan uttrykke dine tanker og følelser fritt. EQ terapeut Anne sikrer at du føler deg sett og hørt. 

I løpet av hver time vil terapeuten hjelpe deg med å utforske dine følelser og tankemønstre. Gjennom å lukke øynene, kjenne etter hvordan du har det i kroppen og se deg selv i ulike deler av din historie får du bearbeidet gamle følelser. Dette kan inkludere alt fra å revurdere gamle sannheter til å jobbe gjennom emosjonell bagasje som kan ha bygget seg opp over tid. Gjennom disse samtalene kan du begynne å forstå hvorfor du reagerer på visse måter og lære nye mestringsstrategier for fremtiden.


Hvordan kan EQ-terapi hjelpe deg med å forstå og håndtere følelser og tanker?

En av de største fordelene med EQ-terapi er evnen til å lære å forstå og håndtere egne følelser og tanker på en mer effektiv måte. Dette innebærer å utvikle større selvbevissthet, noe som er grunnleggende for emosjonell intelligens. Når du er i stand til å gjenkjenne egne følelsesmessige tilstander, blir det lettere å regulere dem og reagere på en mer hensiktsmessig måte.

Anne Wogstad, som også er traumesensitiv yogalærer, bruker sin erfaring til å hjelpe pasienter med å finne indre ro og balanse. Ved å kombinere tradisjonelle terapimetoder med innovative teknikker som traumesensitiv yoga, kan hun hjelpe deg med å bearbeide dype emosjonelle sår og finne nye måter å takle stress og angst på.


Hvilke fordeler har det å bearbeide emosjonell bagasje?

Å bære på ubehandlet emosjonell bagasje kan hindre deg i å leve et fullt og tilfredsstillende liv. Emosjonell bagasje kan føre til angst, depresjon, utbrenthet og negative mønstre som påvirker relasjoner og daglig fungering. Ved å bearbeide denne bagasjen gjennom EQ-terapi kan du oppnå større klarhet, sinnsro og emosjonell balanse.



Hva kan du forvente fra en EQ-terapi time hos EQ Jessheim?

Når du kommer til EQ Jessheim for en EQ-terapitime, kan du forvente en helhetlig tilnærming som ser hele deg. Vi fokuserer på både de emosjonelle og fysiske aspektene av din velvære for å sikre en balansert og helhetlig helbredelsesprosess. Prisene for en EQ-terapitime er 1495,- for 90 minutter og 1225,- for 60 minutter, noe som gir deg fleksibiliteten til å velge det som passer best for dine behov.

Å ta det første steget fra hodet til hjertet kan være skremmende, men hos EQ Jessheim vil du finne et støttende miljø som er dedikert til din vekst og trivsel. Anne Wogstad er her for å hjelpe deg med å forstå dine følelser og tanker, forbedre dine relasjoner og finne helhet i ditt eget liv. 

For mer informasjon eller for å avtale en tid, besøk vår nettside på EQ Jessheim Kontakt.


Du finner oss i Storgata 11b 2050 Jessheim.

Forrige
Forrige

Utbrenthet, når batteriet er helt flatt

Neste
Neste

Øv på egenkjærlighet for å styrke selvfølelsen